Boldog ember, aki mindabban elviseli felebarátja gyarlóságát, amiben – hasonló körülmények közt – maga is kívánná, hogy elviseljék őt.

„Nem mi tehetünk arról, hogy ezt az utat kaptuk, de sokat tehetünk az elfogadásért” – A gyöngyösi Autista Segítő Központ a Kossuth Rádió műsorában

2024.01.08 Címkék:

Miben különleges a gyöngyösi Autista Segítő Központ és mit tud adni az autizmussal élő gyermekeknek és felnőtteknek? Hogyan élik mindennapjaikat az intézmény dolgozói, tanulói és a központ melletti rendházban szolgálatot teljesítő ferences testvérek? 

Többek között erről is mesélt Mészáros Árpád, az ASK egykori tanulója, az idei Ferences jótékonysági koncert fellépője, Tóth Gyuláné Ágnes, az intézmény vezetője és Posztós Erik OFM, a gyöngyösi ferences templom plébánosa a Kossuth Rádió december 26-i Jó reggelt Magyarország című műsorában.

A Ferences jótékonysági koncert bevételeivel idén is a gyöngyösi Autista Segítő Központot támogatja a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány. Az érdeklődők az intézmény vezetőjétől azt is megtudhatják, miket szeretnének megvalósítani a támogatásokból. A teljes adást ITT hallgathatják meg 21:59:40-től. 

*

Az Autista Segítő Központ hiánypótló feladatot lát el hazánkban az autizmussal élők nevelését és segítését illetően. Kérjük, ha teheti, támogassa Ön is az intézmény működését! Nagylelkű adományait előre is köszönjük.

Legegyszerűbben a rendtartomány központi alapítványán (Ferences Alapítvány) keresztül tud adományozni. Csupán néhány kattintás: https://www.ferencesalapitvany.hu/adomanyozas

További információ a weboldalunkon december 1-jén megosztott (kiemelt) cikkünkben olvasható.

 

Ferences Média, 2024

Hozzászólások lezárva.