Boldog az a szerzetes, aki nem találja másban gyönyörűségét és örömét, mint egyedül az Úr szent beszédeiben és műveiben, s ezekkel örömben és vigasságban Isten szeretetére indítja embertársait.

Köszönjük!

2020.05.05 Címkék: ,

3000 kg lisztet és 1000 liter tejet kapott adományba a Ferences Rendtartomány. A május 5-i ünnepi átadáson több szerzetesrend tagjai és munkatársai is részt vettek. Az adományokat különböző szolgálati helyeinken keresztül továbbítjuk a rászorulóknak.

Az esztergomi iskolánkba néhány napig visszatért az élet, mivel a tanulók az érettségi ideje alatt ismét beköltöztek a kollégiumba. A lisztadományból a gimnázium konyháján bukta sül majd a vizsgázó diákoknak, valamint az épület másik szárnyában található Ferences Szociális Otthon lakói és hozzátartozói számára is juttatunk az adományból. Gyöngyösön az Autista Segítő Központnak szállítunk a készletből, amely a bentlakó autizmussal élő gyermekek étkeztetésében jelent segítséget.
Rászoruló családokat és időseket is segítünk a pasaréti és a Margit körúti plébánián működő Karitászon keresztül. Szintén idősekhez jut el az adomány a pasaréti ferences Gondviselés Háza Gondozási Központ munkatársai segítségével.

Köszönjük a nagylelkű felajánlást a kerület országgyűlési képviselőjének, valamint a Szatmári Malom Kft.-nek és a Dunatej Kft.-nek!

 

Ferences Rendtartomány, 2020

Hozzászólások lezárva.