Boldog a szolga, aki távollétében éppúgy szereti és félti testvérét, mint jelenlétében; és háta mögött sem mond semmi olyat, amit jelenlétében szeretettel meg ne mondhatna.

Indul a digitális oktatás a ferences intézményekben

2020.03.14 Címkék:

A március 14-én megjelent kormányrendelet alapján a fenntartó és a intézményvezetők egyeztetése után jövő hét elején digitális oktatás kezdődik a ferences intézményekben. 

Vissza a nyitó oldalra

A 2020/42 Kormányrendeletnek megfelelően a ferences intézményekben is átállunk a digitális oktatásra, amelyhez a fenntartó és az intézmények is rendelkeznek a szükséges eszközökkel, a hét elején el is indul a digitális oktatás. A szükséges információkról, részletes tudnivalókról mindenkit a saját intézményén keresztül tájékoztatunk.

Az elmúlt napokban mind vezetőink, mind kollégáink részéről nagyfokú fegyelmet, kreativitást, együttműködést tapasztaltunk. A nehézségek innovatív erőforrásokat is egyértelműen felszínre hoztak. A kormányzati bejelentés pillanatában több iskolánk már teljesen kidolgozott digitális oktatási tervezettel állt elő. Mindezért háláját fejezi ki a rendtartomány vezetése, amely egyben kéri a további hasonló szellemű együttműködést.

 

2020. március 14.
Ferences Rendtartomány

Hozzászólások lezárva.