Ragyogd be szívem sötétségét!

Hit, remény, gyógyulás – Új élet a koronavírus leküzdése után

2021.03.27 Címkék:

Rendhagyó filmet láthatnak a nézők vasárnap 10.25-kor a Duna Televízión. A Tanúségtevőkben három koronavíruson átesett személy vall a betegség okozta megpróbáltatásokról, a kórházban töltött időről, a gyógyulásért folytatott testi, lelki küzdelemről és rendíthetetlen hitükről.

 

A műsor megtekinthető az alábbi linken:

https://mediaklikk.hu/video/tanusagtevok-2021-03-28-i-adas/#

 

A Tanúságtevők sorozat Covid címet viselő epizódja három emberről szól, akik a járvány második hulláma idején, 2020 őszén kerültek kórházba koronavírus-fertőzés miatt. Mindhármukat – Barsi Balázs és Varga Kapisztrán ferences szerzeteseket, illetve Kopasz István plébánost is – az intenzív osztályon ápolták. 

Erős hitük mindannyiukat segítette a gyógyulásban. A műsorban őszintén vallanak megpróbáltatásaikról, testi és lelki küzdelmeikről, magányról és depresszióról. A rengeteg nehézség ellenére ugyanakkor úgy érzik, többek is lettek a betegség által: megerősödtek hitükben és a gyógyulással új feladatokat kaptak az életben.

A film célja reményt adni az embereknek ezekben a nehéz időkben és a szereplők sorsán keresztül bemutatni, hogy a hit segítségével hogyan tudunk a legkilátástalanabb élethelyzetekben is erősek és bizakodók maradni.

 

Tanúságtevők: Covid – vasárnap 10.25-kor a Duna Televízió műsorán!

 

 

Forrás: https://mediaklikk.hu/
Fénykép: Mudrák Attila, Lambert Attila

Ferences Média, 2021

Hozzászólások lezárva.