Készítsetek hajlékot az Úrnak szívetekben!

Múlt és jelen – Videó a Pesti Ferences Templomról – 2. rész

2021.04.22 Címkék:

A járvány kijárási korlátozását és a legmodernebb technikai eszközöket felhasználva elkészült a Belvárosi (Pesti) Ferences Templomot bemutató kisfilm 1. része, amely két percben összefoglalja a szerzetesi jelenlétből és a hívek buzgóságából fakadó áldás gyümölcseit, valamint láthatóvá teszi a templom szabad szemmel nem látható részeit is.

1. rész

A Full HD minőségű rövid bemutató rámutat arra, hogy Budapest rohanó belvárosában is van lehetőség, hogy bárki megálljon egy pillanatra, betérjen az Úr házába, szemét az odafönt valókra irányítva (vö. Kol 3,2) kedvet kapjon ahhoz, hogy gyakran találkozzon a Föltámadt Krisztussal, aki szeretetével annyira közel jött hozzánk, hogy közöttünk lakik (vö. Jel 7-15).

 

 

2. rész

Megjelent a Belvárosi (Pesti) Ferences Templomot bemutató kisfilm 2. része, amely röviden összefoglalja a templom történetének legfontosabb mozzanatait, kiemelve a múlt és a jelen szoros kapcsolatát.

 

 

 

 

Forrás: http://pestiferences.ferences.eu/
Közreműködött: fr. Zillich Mihály OFM, fr. Kárpáti Kázmér OFM, Scheirich Gerda, Fülep Dániel, Fejes Miklós, Urbanics Katalin, Adamis Zsófia, Bucsi-Szabó Tünde, Fekete Márk

Ferences Rendtartomány, 2021

Hozzászólások lezárva.