Semmi se szakítson el Teremtőnktől!

Indul a közvetítés! – Balázs atya nagyböjti konferenciabeszédei

2019.03.10 Címkék:

Ismét élő adással jelentkezünk a Belvárosi Ferences Templomból, hiszen nagyböjt elérkeztével idén is megtartja hagyományos konferenciabeszéd-sorozatát Barsi Balázs OFM. A közvetítést a Ferences Alapítvány támogatja.

Vissza a nyitó oldalra

A nagyböjti szent időszak kezdetével folytatódik Barsi Balázs konferenciabeszéd-sorozata. A Ferences Alapítvány jóvoltából a Ferences Rendtartomány 2019 nagyböjtjében is élőben közvetíti a Balázs atya által celebrált vasárnapi „fél hetes” szentmiséket, valamint az azt követő elmélkedéseket.

Az adást a ferences rend YouTube csatornáján keresztül kísérhetik figyelemmel az érdeklődők, az élő közvetítés után pedig ugyanabban a videóban válnak elérhetővé a szentbeszédek. Alapítványunk elkötelezett a ferences rend lelkiségi munkájának támogatása iránt, amelyet a koferenciabeszédek közvetítésével, egyéb videómegjelnésekkel, valamint további lelki tartalmak megosztásával valósítunk meg. Fontos számunkra, hogy az adás valós időben és megfelelő minőségben jusson el mindazokhoz, akiknek nincs lehetősége személyesen részt venni az elmélkedéseken.

A közvetítés költségeinek fedezésére, és alapítványunk munkájára egész nagyböjtben köszönettel fogadjuk adományaikat, melyeket többféleképp juttathatnak el hozzánk:

-banki utalással: a 11600006-00000000-49195664 számlaszámra

-az alapítvány új honlapján bankkártyával, itt: Támogatás

-sárga csekkel (az alapítvány honlapján lehet igényelni, ezután postázzuk a megadott postacímre)

-bankkártyaterminálon keresztül (tízezer forint feletti adományozás esetén, alapítványunk székhelyén, vagy megbeszélés szerint, külső helyszínen)

Alapítványunk közhasznú: cégek, szervezetek számára az adományozásról igazolást tud kiállítani a társasági adóalap csökkentésének igénybevételére; ez a honlapon keresztül való adományozáskor, vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén igényelhető. Felajánlásaikat előre is hálásan köszönjük!

A közvetített videók az alábbi linken nézhetők vissza:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIEvgDHJZBM4h02ZWSrwI_wjOn8L3zb2
Szeretettel ajánljuk a kedves testvéreknek!

Ferences Sajtóközpont – Ferences Alapítvány

2019

 

Hozzászólások lezárva.