Legyünk tehát szeretettel és alázatossággal és alamizsnálkodjunk, mert az alamizsna megmossa a lelkeket a bűnök szennyétől.

2016. évi MOL Mester-M Díj nyertesei között Mészáros Lukács tanárunk

2017.03.09 Címkék:

Budapest, 2017. március 8. – A MOL idén tizenegyedik alkalommal jutalmazta a pedagógusokat. A rangos szakmai elismerésre korábbi tanítványaik jelölhetik az edzőket, tanárokat. A MOL Új Európa Alapítványának kuratóriuma választja ki e jelölések közül a legjobb tízet, akik a díj részeként egymillió forintos juttatásban is részesülnek. A pesti Vigadóban tartott ünnepségen Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Fasimon Sándor, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója köszöntötték a pedagógusokat. A díjakat pedig a MOL vezetőivel közösen Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Sipos Mihály a Muzsikás Együttes alapító tagja és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó adták át.

Vissza a nyitó oldalra

A 2016. évi MOL Mester-M Díjat olyan kiváló tanárok vehették át, mint Ifj. Benyus Sándor karmester és nagybőgő művésztanár (Vác), F. Pollner Erika rajztanár (Miskolc),Horváth Norbert fizikatanár (Budapest), Maksa Katalin magyar-történelem tanár (Budapest), Dr. Mészáros Lukács biológiatanár (Ferences Gimnázium, Szentendre), Dr. Minda Mihály matematika-, számítástechnika-, fizikatanár (Vác), Takács Attila informatika-, matematika-, fizikatanár (Budapest). A sportszakemberek között Kegye Tibor úszás és triatlonedző (Budapest), Sinkó Andrea aerobikedző (Budapest) és Zámbó Tibor kézilabdaedző (Mezőszilas) részesült az elismerésben.

Az eseményről bővebben itt olvashatnak:

Példamutató tanárok és edzők kapták a MOL 1 millió forintos Mester-M Díjait

Hozzászólások lezárva.